Етнологічні конфлікти пострадянського простору : сучасний етап розв'язання. - Вітман, К.М.; Витман, К.М.; Vitman, K (My University, 2012)
Comparative analysis of now-a-day resolving phase of Transdniestri and Nagorno-Karabakh ethnopolitical conﬂ icts frozen on the stage of de-fact state formation was performed. The perspectives of conﬂ icts regulation ar studied.
Вітман К.М. Етнологічні конфлікти пострадянського простору : сучасний етап розв'язання. / К.М. Вітман //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C.201 - 210.
Keywords: Етнополітичні конфлікти; Сучасний етап розв'язання етнополітичних конфліктів; Перспективи урегулювання етнополітичних конфліктів; Конфлікти в пострадянському просторі; Конфликты в постсоветском пространстве; Перспективы урегулирования этнополитических конфликтов; Современный этап развязки этнополитических конфликтов; Этнополитические конфликты; ethno-political conflicts; The current stage of isolation of ethnic conflicts; Prospects for settlement of ethno-political conflicts; The conflicts in the former Soviet Union