Правове регулювання відносин викладача та студента - Гордієнко, К. О. (Київ, 2019)
В статті розкрито питання правового регулювання відносин викладача та студента. Зазначено, що правове регулювання відносин викладача та студента відбувається завдяки традиційних галузевих норм права (цивільного, трудового, адміністративного, податкового) на основі конституційно-правового забезпечення, соціальних норм та психолого-педагогічній етиці викладача.
Гордієнко К. О. Правове регулювання відносин викладача та студента / К. О. Гордієнко // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 56-58.
Keywords: правове регулювання відносин; освітній процес; викладач; студент