Домашнє насильство - ганебний вплив на дітей - Данільченко, І. Р. (Одеса, 2018)
У статті розкриваються поняття домашнє насильство над дітьми, види насильства, надаються характерні ознаки різних видів насильства у дитини і особливості поведінки батьків по відношенню до дитини під час здійснення насильства.
Данільченко І. Р. Домашнє насильство - ганебний вплив на дітей / І. Р. Данільченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 92-96.
Keywords: насильство; домашнє насильство; профілактика; права дитини; Кримінальний кодекс України