Деякі аспекти захисту прав споживачів в Європейському Союзі та Україні - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2015)
У тезах досліджено деякі положення Директив ЄС щодо захисту прав споживачів у порівнянні з положеннями українського законодавства.
Некіт К. Г. Деякі аспекти захисту прав споживачів в Європейському Союзі та Україні / К. Г. Некіт // Роль принципів DCFR в імплементації Угоди про асоціацію ЄС-Україна : матер. круглого столу (12 груд. 2015 р.). - Одеса, Фенікс : 2015. - С. 23-27.
Keywords: захист прав споживачів; Директиви ЄС; електронна торгівля; розірвання договору; защита прав потребителей; Директивы ЕС; электронная торговля; расторжение договора; protection of consumer rights; EU Directive; e-commerce; termination of the contract