Форми правового виховання в сучасній Україні: теоретико-правовий аналіз - Заєць, А. С.; Заец, А. С.; Zaiets, A. S. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
У статті розкривається поняття форми правового виховання, визначається система його форм. Проводиться дослідження різних позицій учених щодо визначення форм правового виховання. Дається коротка характеристика кожної форми.

Формы правового воспитания в современной Украине: теоретико-правовой анализ. В статье раскрывается понятие формы правового воспитания, определяется система его форм. Проводится исследование разных позиции ученых относительно определения форм правового воспитания. Дается краткая характеристика каждой формы.

Forms of legal education in modern Ukraine: theoretical and legal analysis. The article deals with the concept of a legal education form and the system of its forms. Various opinions of scholars regarding definition of the forms of legal education are reviewed. Each form of legal education is described in brief.
Заєць А. С. Форми правового виховання в сучасній Україні: теоретико-правовий аналіз / А. С. Заєць // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 76. – С. 85-91.
Keywords: правове виховання; форми правового виховання; правове навчання; самовиховання; правова пропаганда; юридична практика; правовое воспитание; формы правового воспитания; правовое обучение; самовоспитание; правовая пропаганда; юридическая практика; legal education; forms of legal education; legal training; self-education; legal propaganda; legal practice