Тактико-спеціальна підготовка : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра галузі знань – 26 «Цивільна безпека»; спеціальність – 262 «Правоохоронна діяльність». - Самойленко, Олена Анатоліївна; Яцкевич, Руслан Вячеславович; Кірюхін, Ігор Анатолійович; Костєв, Степан Володимирович; Мурашко, Анастасія Сергіївна (Одеса : Букаєв Вадим Вікторович, 2025)
Методичні вказівки «Тактико-спеціальна підготовка» призначені в межах освітньо-професійної програми підготовки «Правоохоронна діяльність» для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань галузі знань – 26 «Цивільна безпека»; спеціальність – 262 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з вказаної дисципліни Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи. Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти.
Тактико-спеціальна підготовка : метод. вказівки для підгот. до практич. занять та самост. роботи здобув. вищої освіти ступ. бакалавра галузі знань – 26 «Цивільна безпека»; спец. – 262 «Правоохоронна діяльність». [Електронне видання] / О. А. Самойленко, Р. В. Яцкевич, І. А. Кірюхін, С. В. Костєв, А. С. Мурашко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Букаєв Вадим Вікторович ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. – 56 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30873
Keywords: Вступ до курсу «тактико-спеціальна підготовка»; Тактико-професійна діяльність; забезпечення публічної безпеки і порядку; працівники Національної поліції; процедурні аспекти діяльності патрульної поліції; застосування заходів примусу; алгоритм MARCH; основи застосування поліцейськими фізичної сили; спеціальних засобів і вогнепальної зброї; основи топографії та орієнтування на місцевості; тактика дій поліцейського