Електронні докази у господарському процесі: специфіка та проблеми щодо їх дослідження судом - Біферт, Ольга Миколаївна; Павельченко, Микита Ігорович (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена аналізу поняття електронних доказів як окремого засобу доказуваня у господарському судочинстві з огляду дослідження їх судом. Автором проаналізовано особливі характеристики електронних доказів, їх відмінність від речових та письмових доказів. Виділено проблеми в законодавчому регулюванні та поставлено питання для подальшого дослідження.
Біферт О. М., Павельченко М. І. Електронні докази у господарському процесі: специфіка та проблеми щодо їх дослідження судом / О. М. Біферт., М. І. Павельченко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 76-79.
Keywords: електронні докази; докази; господарський процес; інформація в електронній формі; електронна копія електронного доказу