Кіберзлочини: поняття та види - Матвійчук, М. П. (Одеса, 2018)
Статтю присвячено визначенню основних понять кіберзлочинності, кіберзлочинів і їхньому співвідношенню, характеристиці ризиків які виникають у результаті здійснення такого виду діяльності та аналізу понять.
Матвійчук М. П. Кіберзлочини: поняття та види / М. П. Матвійчук // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. – С. 236-238.
Keywords: кіберзлочин; кіберзлочинність; розслідування кіберзлочинів; комп'ютерні злочини; кіберпростір; ст. 361 Кримінального кодексу України