Політичне представництво у країнах Вишеградської четвірки - Бедрак, Н. М. (Одеса, 2016)
У статті висвітлено особливості формування та втілення культурної політики країн Вишеградської групи (Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини) щодо України. Висвітлено проблему забезпечення політичного представництва у країнах Вишеградської четвірки.
Бедрак Н. М. Політичне представництво у країнах Вишеградської четвірки / А. О. Авксентьєв // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 31-34.
Keywords: Вишеградська група; Вишеградський фонд; культурна політика; проект; партнерство