Антикорупційні органи: проблеми становлення, розвитку та взаємодії : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 9 квіт- ня 2021 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2021)
Збірник містить матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Антикорупційні органи: проблеми становлення, розвитку та взаємодії», яка відбулася 9 квітня 2021 р. у Національному університеті «Одеська юридична академія». Доповіді учасників присвячені проблемам становлення та розвитку антикорупційних органів в Україні, питанням взаємодії в системі запобігання корупції, удосконалення антикорупційної діяльності, зарубіжному та міжнародному досвіду протидії корупції.
Антикорупційні органи: проблеми становлення, розвитку та взаємодії : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 9 квітня 2021 р.) / редкол.: Н. М. Бакаянова (голова) та ін. – Одеса : Фенікс, 2021. – 464 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; антикорупційна діяльність; антикорупційна політика; антикорупційні інституції; антикорупційне право; антикорупційні органи; корупція