Форми матеріальної відповідальності держав в міжнародному праві - Саід, Карім Бассенович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянено форми матеріальної відповідальності держав, а саме реституція як компенсація злочинцем матеріальної шкоди, репарації як повернення матеріальної шкоди, та їх різновид.
Саід К. Б. Форми матеріальної відповідальності держав в міжнародному праві / К.Б. Саід // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 68-70.
Keywords: матеріальна відповідальность; держава; міжнародне право; міжнародно-протиправні дії; Реституція