Професійний розвиток сучасної людини в цифрову еру - Гуменюк, В.В. (Одеса, 2022)
Стаття присвячена сучасним підходам до розвитку цифрової компетентності людини та цифровому громадянству. Підкреслено важливість набуття знань, умінь та компетентностей формування деструкцій професійного розвитку сучасної людини, відстоювання своїх демократичних прав та обов'язків в Інтернеті, а також просування та захист прав людини, демократії та верховенства права в кіберпросторі.
Гуменюк В.В. Професійний розвиток сучасної людини в цифрову еру / В.В.Гуменюк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.69-73. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: сучасність; освітні та професійні стандарти; інформація; інформаційний пошук; цифрові ресурси; цифрова ера