Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» Жигулін Олександр Андрійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» Жигулін Олександр Андрійович. 3. Жигулін О. А. Безпека виробничих процесів в агроінженерії : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 168 с. 4. Жигулін О.А. Методичні вказівки до практичних робіт та самостійного вивчення дисциплін «Охорона праці та безпека життєдіяльності» 2018. 5. Жигулін О. А., Стрелковська І. В., Попа Л. М. Самоорганізація бізнесу з використанням інформаційних технологій : монографія. Ніжин, 2025. 276 с. 6. Жигулін О. А. Цивільний захист, безпека праці та життєдіяльності : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 277 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці». Одеса, 2026