Адміністративний ресурс як політична технологія : питання класифікації - Ніколаєнко, Н. О.; Николаенко, Н. О.; Nikolaenko, N. (My University, 2010)
The problem of classiﬁ cation and typological of administrative resource is analyses in the context of its application and display.
Ніколаєнко Н. О. Адміністративний ресурс як політична технологія : питання класифікації / Н. О. Ніколаєнко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С.233-243.
Keywords: адміністративний ресурс як політична технологія; административный ресурс как политическая технология; administrative resources as a political technology