Застосування мультимедійних технологій - Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Zadereiko, Oleksandr V.; Оріхівська, О. Г. (Харків : БННППІ ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2024)
Мультимедійні технології стали невід'ємною частиною сучасного життя, значно впливаючи на різні сфери діяльності, включаючи банківську справу, промисловість, освіту та медицину. Вони спрощують виконання завдань, підвищують ефективність роботи та забезпечують зручний доступ до інформації. У банківській сфері мультимедійні технології використовуються для автоматизації процесів, таких як відбір персоналу через комп’ютеризовані співбесіди, що дозволяє оцінювати кандидатів у реальних ситуаціях. У промисловості мультимедійні системи застосовуються для навчання співробітників, наприклад, через інтерактивні відеокурси, що дозволяє підвищити кваліфікацію без відриву від роботи. У освіті мультимедійні технології роблять навчання більш наочним і ефективним, дозволяючи студентам вивчати складні процеси віртуально. У медицині вони використовуються для віртуальної хірургії, діагностики та консультацій на відстані, що підвищує якість медичних послуг. Мультимедійні технології є потужним інструментом для оптимізації процесів у різних галузях, і їх роль у сучасному суспільстві продовжує зростати.
Задерейко О. В., Оріхівська О. Г. Застосування мультимедійних технологій // Сучасні технології в енергетиці, електромеханіці, системах управління та машинобудуванні: матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 06 грудня 2024 р.) [Електронний ресурс]. – Харків : БННППІ ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2024. – С. 12-14. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29126
Keywords: мультимедійні технології; мультимедійні системи; використання мультимедійних технологій; впровадження мультимедійних технологій