Шлях до раціоналізації колективного вибору українського суспільства - Дземба, Т. Д. (Одеса, 2017)
У статті висвітлено проблему становлення консолідованої демократії в українському суспільстві. Зроблено висновок, що важливим елементом раціоналізації колективного вибору українського народу є докорінна зміна формату спілкування держави та громадян. Тому в цьому контексті ключовим завданням є забезпечення раціональної організації державних інститутів.
Дземба Т. Д. Шлях до раціоналізації колективного вибору українського суспільства / Т. Д. Дземба // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 129-131.
Keywords: раціоналізація; суспільство; демократизаційні процеси; політична система України; національна демократія; колективний вибір