Організаційно-правові заходи протидії корупції у сфері освіти - Скочиляс-Павлів, О. В.; Скочиляс-Павлив, О. В.; Skochulias-Pavliv, O. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті на основі аналізу нормативно-правових актів та результатів соціологічних опитувань досліджено стан корупції у сфері освіти. Сформульовано першочергові заходи, спрямовані на зменшення її рівня у вказаній сфері суспільного життя.
Скочиляс-Павлів О. В. Організаційно-правові заходи протидії корупції у сфері освіти / О. В. Скочиляс-Павлів // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 52-58.
Keywords: корупція; сфера освіти; заходи протидії; антикорупційне законодавство; коррупция; сфера образования; меры противодействия; антикоррупционное законодательство; corruption; education sector; measures of counteraction; anticorruption legislation