Способи введення обмежень щодо релігійної свободи під час пандемії в Україні та світі - Глуган, Владислава Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Розглянуто вплив пандемії на функціонування церков і деномінацій. Проаналізовано обмеження релігійної свободи в різних країнах світу. Наведено висновки та надано рекомендації, які можуть бути враховані органами влади при реалізації державної політики щодо сфери свободи совісті та свободи релігії в умовах пандемії.
Глуган В. С. Способи введення обмежень щодо релігійної свободи під час пандемії в Україні та світі / В. С. Глуган // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 182-185.
Keywords: пандемія COVID-19; релігія; релігійна свобода; обмеження релігійної свободи