Щодо предмета та об’єкту договору трансферу технологій - Дмитришин, В. С. (ВД "Гельветика", 2021)
Стаття присвячена розгляду питання щодо предмета й об’єкту договору трансферу технологій як комплексного явища, що містить елементи різних правовідносин.
Дмитришин В. С. Щодо предмета та об’єкту договору трансферу технологій / В. С. Дмитришин // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 29 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – C. 85-90. DOI https://doi.org/10.32837/npnuola.v28i29.719
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE