75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права - (:unkn) unknown (Одеса : Гельветика, 2020)
У збірнику матеріалів Всеукраїнської наукової студентської Інтернет-конференції висвітлюються питання, які вимагають колективного транскордонного врегулювання та співробітництва, – пандемія COVID-19, нові форми конфліктів, порушення прав людини, швидкі зміни в сфері цифрових технологій, тощо. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів юридичних навчальних закладів, а також юристів-практиків.
75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права: зб. матеріалів Всеукр. наук. студ. Інтернет-конф. (30 листоп. 2020 р.) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Гельветика, 2020. – 428 с.