Кримінально-правові заходи в системі правозастосування (на матеріалах Миколаївської області) - Козаченко, Олександр Васильович; Козаченко, Александр Васильевич; Kozachenko, Oleksandr V. (My University, 2012)
Стаття присвячена визначенню алгоритму застосування кримінально-правових заходів в умовах «багатоколійності» кримінально-правового впливу. На матеріалах кримінального провадження, здійсненого в Миколаївській області, досліджується доцільність та ефективність запропонованого порядку та умов застосування кримінально-правових заходів, обґрунтовується можливість нормативного закріплення алгоритму застосування заходів впливу на кримінальні практики.

Статья посвящена определению алгоритма применения уголовно-правовых мер в условиях «многоколейности» уголовно-правового воздействия. На материалах уголовного производства, осуществленного в Николаевской области, исследуется целесообразность и эффективность предложенного порядка и условий применения уголовно-правовых мер, обосновывается возможность нормативного закрепления алгоритма применения мер воздействия на уголовные практики.

In this article is devoted to definition of algorithm of application of criminal and legal measures in the conditions of versatility of criminal and legal influence, Research the expediency and efficiency of the offered order and conditions of application of criminal and legal measures on the materials of the criminal proceedings which have been carried out in the Nikolaev area. Proves possibility of standard fixing of algorithm of application of measures of impact on criminal practice.
Козаченко О. В. Кримінально-правові заходи в системі правозастосування (на матеріалах Миколаївської області) / О. В. Козаченко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія Право. – 2012. - Вип. 20. – Ч. 1. – Т. 4. – С. 45-48.
Keywords: кримінально-правові заходи; система заходів кримінально-правового впливу; практика застосування кримінально-правових заходів; ефективність кримінально-правового впливу; уголовно-правовые меры; система мер уголовно-правового воздействия; практика применения уголовно-правовых мер; эффективность уголовно-правового воздействия; criminal and legal measures; the system of measures of criminal and legal influenc; the practice of application of criminal and legal measures; the efficiency of criminal and legal influen