Створення і реєстрація релігійних організацій в Україні - Додіна, Євгенія Євгенівна; Додина, Евгения Евгеньевна; Dodina, Evgenija (My University, 2009)
У статті розглядають питання створення і реєстрації релігійних організацій, принципи створення релігійних громад, питання, які пов'язані з забезпеченням правового регулювання державно-конфесійних відносин в Україні на демократичних засадах. In the article made an analysis of the question concerning the creating and principles of the registration of religious organizations, and questions of the legal regulating of thе relationships between a church and a state on the democratic basis.
Додіна Є. Є. Створення і реєстрація релігійних організацій в Україні / Є. Є. Додіна // Наукові праці Одеської національної юридичної академії / голов. ред. С. В. Ківалов ; МОН України, ОНЮА. - Одеса : Юрид. л-ра, 2009. - Т. 8. - С. 171-177.
Keywords: реєстрація; релігійна громада; релігійна організація; регулювання; державно-конфесійні відносини; принципи створення; регистрация; религиозная община; религиозная организация; регулирование; государственно-конфессиональные отношения; принципы создания; the registration; religious organization; regulating; relationships between a church and a state; principles of creating