Багатокористувальницька система блогінгу : бакалаврська робота - Тітієвський Віталій Олегович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 53 сторінках основного тексту і 138 сторінках загального тексту, містить 4 розділи, 22 рисунки, 20 таблиць, 2 додатки, 20 використаних джерела. Метою роботи є дослідження та реалізація багатокористувальницької системи блогінгу з використанням сучасних технологій та підходів до розробки програмного забезпечення. Об'єктом дослідження є багатокористувальницька система блогінгу. Предмет дослідження – процес розробки багатокористувальницької системи блогів. У кваліфікаційній роботі розроблено систему блогінгу з можливістю реєстрації, авторизації, оцінення та написання коментарів до постів. Досліджено специфіку розробки систем та організацію функціоналу й інтерфейсу за допомогою стеку технологій MERN. Систему можна використовувати як для особистих цілей, так і для комерційних проєктів, яким потрібна платформа для того, щоб спілкуватися з аудиторією та обмінюватися контентом. The qualification work is laid out on 57 pages, contains 4 sections, 22 illustrations, 20 tables, 2 supplements, and 20 used sources. The purpose of the work is the research and implementation of a multi-user blogging system using modern technologies and approaches to software development. The object of research is a multi-user blogging system. The subject of research is the process of developing a multi-user blogging system. In the qualifying work, a blogging system was developed with the capability of registration, authorization, evaluation, and writing comments on posts. The specifics of system development and the organization of functionality and interface using the MERN technology stack were researched. The system can be used both for personal purposes and for commercial projects that need a platform to communicate with the audience and share content.
Тітієвський В. О. Багатокористувальницька система блогінгу : бакалаврська робота / В. О. Тітієвський. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 138 с.
Keywords: system; blogging; JavaScript; Node.js; Express.js; React.js; MongoDB; MERN; система; блогінг