Проблеми вдосконалення строків розгляду цивільних справ - Кисельов, В. К. (Одеса : Фенікс, 2015)
Обов’язок суду розглянути справу у строки, які не повинні перевищувати 75-76 діб. В практиці такі строки у більшості випадків дотримуються під час розгляду справ, які не складають великої складності, як наприклад, справи про розірвання шлюбу, стягнення аліментів, позбавлення батьківських прав, стягнення заборгованості за кредитними договорами, встановлення юридичних фактів тощо.
Кисельов В. К. Проблеми вдосконалення строків розгляду цивільних справ / В. К. Кисельов //Зловживання цивільними процесуальними правами: шляхи протидії : матер. круглого столу (м. Одеса, 27 лист. 2015 р.) / уклад.: І. В. Андронов, Н. В. Волкова, Р. Ф. Гонгало ; НУ ОЮА, Каф. цив. проц. – Одеса : Фенікс, 2015. – С. 20-22.
Keywords: цивільний процес; цивільні процесуальні права; зловживання цивільними процесуальними правами; гражданский процесс; гражданские процессуальные права; злоупотребление гражданскими процессуальными правами; civil procedure; civil procedural rights; abuse of civil procedural rights; строки розгляду цивільних справ; сроки рассмотрения гражданских дел; processing times of civil cases