Складові ідеального застосування права - Прус, Е. У.; Прус, Е. В.; Prus, E. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті обґрунтовано пропозицію з конкретизації ідеальної моделі (шаблону) застосування права. Автором пропонується визначення переліку необхідних критеріїв, що становитимуть зміст такої моделі. Наголошується на різнотипності критеріїв: принципи, суб’єктивний вплив тощо.
Прус Е. У. Складові ідеального застосування права / Е. У. Прус // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 122-126.
Keywords: ідеологія застосування права; критерії правозастосування; принципи права; идеология применения права; критерии правоприменения; принципы права; ideology of law; criteria for law enforcement; principles of law