Покрасов Максим Істотність як оцінна ознака при застосуванні статті 69 КК України - Покрасов, Максим Олександрович; Покрасов, М. О.; Pokrasov, Maksym O. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
В даній роботі визначаються проблемні питання застосування статті 69 Кримінального кодексу України, повʼязані з використанням в тексті даної статті такого оціночного поняття як «істотність». Пропонується конкретизувати норми кримінального закону щодо можливості тих або інших обставин істотно впливати на ступінь суспільної небезпеки вчиненого діяння та виступати в ролі пом’якшуючих обставин.
Покрасов М. О. Істотність як оцінна ознака при застосуванні статті 69 КК України / М. О. Покрасов // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 164-168.
Keywords: призначення покарання; спеціальні засади призначення покарання; призначення більш м’якого покарання, ніж передбачено законом; істотність; appointment of punishment; special principles of punishment; more lenient punishment; than prescribed by law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE