Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Філософія» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Іванова Оксана Станіславівна «Філософія». 2. Іванова О. С. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Інформатика та програмування», спеціальності 014 Середня освіта (Предметна спеціальність 014.09 – Середня освіта/Інформатика) для денної та заочної форми навчання[Електронне видання] / Іванова О. С. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2025. 41 с. 3. Іванова О. С. Конспект лекцій з дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Інформатика та програмування», спеціальності 014 Середня освіта (Предметна спеціальність – 014.09 Середня освіта /Інформатика) для денної та заочної форми навчання [Електронне видання] / Іванова О. С. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2025. 38 с. 4. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Філософія» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: