Реформування трудового та соціального законодавства в умовах євроінтеграції : навчально-методичний посібник - Чанишева, Галина Іванівна; Чанишева, Г. І.; Chanysheva, Halyna I. (Одеса, 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти під час вивчення дисципліни, підготовки до іспиту, а також для використання під час підготовки до лекцій і практичних занять з дисципліни.
Чанишева Г. І. Реформування трудового та соціального законодавства в умовах євроінтеграції : навчально-методичний посібник / Г. І. Чанишева. – Одеса, 2021. – 46 с.
Keywords: сучасний стан трудового законодавства України; сучасне соціальне законодавство України; Європейські стандарти у сфері праці та законодавство України; Європейська стандарти у сфері соціального забезпечення і законодавство України; проєкти Трудового кодексу України; кодифікація соціального законодавства; current state of labor legislation of Ukraine; modern social legislation of Ukraine; European labor standards and legislation of Ukraine; European standards in the field of social security and legislation of Ukraine; drafts of the Labor Code of Ukraine; codification of social legislation; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE