Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Тайм-менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Тайм-менеджмент. Каламан Ольга Борисівна. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Тайм-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О.Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 73 с. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Тайм-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О.Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 26 с. 4. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Тайм-менеджмент» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О.Б. Каламан. Одеса: МГУ, 2024. 26 с. 5. Питання до заліку. Тайм-менеджмент. 6. Теми рефератів.Тайм-менеджмент. 7. Тести. Тайм-менеджмент. 8. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Тайм-менеджмент", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29205