Реформування правоохоронних органів у сучасних умовах - Коваль, М. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті аналізуються причини та заходи щодо реформування правоохоронних органів України в сучасних умовах. Розкрито проблеми у сфері правоохоронної діяльності держави, які потребують негайної модернізації, що дало б змогу створити сучасну систему правоохоронних органів.
Коваль М. В. Реформування правоохоронних органів у сучасних умовах / М. В. Коваль // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.155-157.
Keywords: правоохоронні органи; податкова служба; реформування; поліція; правопорушення; внутрішній імператив