Порядок допуску захисника до участі у кримінальному провадженні за новим кримінальним процесуальним кодексом України - Почапська, Н. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти залучення захисника за новим кримінальним процесуальним законодавством України, а також сформульовано окремі пропозиції щодо його вдосконалення.
Почапська Н. В. Порядок допуску захисника до участі у кримінальному провадженні за новим кримінальним процесуальним кодексом України / Н. В. Почапська // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.327-329.
Keywords: забезпечення права на захист; участь захисника у кримінальному провадженні; захисник; адвокат; Єдиний реєстр адвокатів України