Правове регулювання грантів в Україні на прикладі програми Еразмус + - Смирнова, Марта Костянтинівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті аналізується грантове законодавство в Україні та ЄС, зазначається, що гранти,які надаються в рамках програми Еразмус + повинні розглядатися лише як грошові кошти, відповідно до положень Рамковаї угоди, не дивлячись на виникнення колізій із деякими Законами України. Вітчизняне грантове законодавство має відповідати вимогам сьогодення та стандартам ЄС.
Смирнова М. К. Правове регулювання грантів в Україні на прикладі програми Еразмус + / М. К. Смирнова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 48-50.
Keywords: Європейське Співтовариство; програма Еразмус +; гранти в Україні; фінансовий регламент ЄС; економічна криза