Методологія дослідження питань цивільно‑правового регулювання відшкодування шкоди, завданої органом місцевого самоврядування у сфері нормотворчої діяльності - Куцин, Антон Васильович (Одеса, 2018)
В статті розглянуто можливу проблематику дослідження питань відшкодування шкоди, завданої органом місцевого самоврядування у сфері нормотворчої діяльності, в сучасних українських реаліях. На основі норм вітчизняного законодавства, наявних досягнень юридичної науки та матеріалів юридичної практики було визначено основні вектори дослідження та методи досягнення дослідницьких завдань.
Куцин А. В. Методологія дослідження питань цивільно‑правового регулювання відшкодування шкоди, завданої органом місцевого самоврядування у  сфері нормотворчої діяльності / А. В. Куцин // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 28. – С. 37-40.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; відшкодування шкоди; органи місцевого самоврядування; нормотворча діяльність; реформа місцевого самоврядування; compensation of harm; bodies of local selfgovernment; normative activity; reform of local selfgovernment