Графічні паравербальні засоби у сучасному англомовному рекламному дискурсі - Макєдонова, О. Д.; Макєдонова, Ольга Дмитрівна; Makiedonova, O. D. (My University, 2016)
Стаття присвячена аналізу графічних паравербальних засобів, які використовуються в сучасному англомовному рекламному дискурсі. У роботі виокремлено графічні паравербальні засоби англомовної реклами, окреслено особливості їх функціонування та прагматичний вплив на споживача.

This article deals with graphic paraverbal means in the modern English advertising discourse. The research defines graphic paraverbal means of English advertising, highlights peculiarities of its functioning and pragmatic impact on advertising user.
Макєдонова О. Д. Графічні паравербальні засоби у сучасному англомовному рекламному дискурсі / О. Д. Макєдонова // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 44-46.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; рекламний дискурс; паравербальні засоби; прагматичний вплив; advertising discourse