Рекомендаційні роз'яснення антимонопольного комітету України: правова природа та застосування - Топал, Аліна Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті розглянуто правову природу антимонопольного комітету України як механізму дотримання національного та міжнародно-правового захисту економічної конкуренції. Досліджено вплив антимонопольного комітету на попередження порушень законодавчих норм у сфері захисту економічної конкуренції та зниження загального навантаження на антимонопольні органи держави.
Топал А. С. Рекомендаційні роз'яснення антимонопольного комітету України: правова природа та застосування / А. С. Топал // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 34-39.
Keywords: конкурентне право; правові основи; діяльність; Антимонопольний комітет; політика з антимонопольного комітету