Міжнародні організації на захисті прав людини при використанні криптовалют - Бігняк, Олександр Валентинович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті зазначено, що криптовалюта як досягнення науково-технічного прогресу зближує континенти й полегшує загально-людське спілкування, а, отже, ще й з цих причин, потребує відповідного регулювання і вирішення колізій, що виникають.
Бігняк О. В. Міжнародні організації на захисті прав людини при використанні криптовалют / О. В. Бігняк // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 39-45.
Keywords: міжнародні організації; держава; права людини; міжнародне право; криптовалюта