Анатомія центральної нервової системи : метод. реком. з підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності "Психологія" - Кравченко, Т. Ю. (Одеса : НУ ОЮА, 2026)
Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять с дисципліни «Анатомія центральної нервової системи». У методичних рекомендаціях до кожної теми конкретизуються завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та план практичного заняття. Методичні рекомендації призначені для здобувачів-психологів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Анатомія ЦНС» та викладачів закладів вищої освіти.
Кравченко Т. Ю. Анатомія центральної нервової системи: метод. реком. з підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності "Психологія". Одеса : НУ ОЮА, 2026. 37 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32417
Keywords: нервова система; анатомія; ЦНС; головний мозок; спинний мозок