Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Глоба Л. С., Русу О. П. 2. Русу О.П. Штучні нейронні мережі : опорний конспект лекцій. Одеса, 2025. 141 с. 3. Русу О.П. Штучні нейронні мережі. : методичні вказівки до практичних робіт. Одеса, 2025. 141 с. 4. Русу О.П. Штучні нейронні мережі : методичні рекомендації для самостійної роботи. Одеса, 2025. 15 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.