Психофізіологія: практикум (для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології) - Лісовенко, Анна Федорівна; Лісовенко, А. Ф.; Лисовенко, Анна Федоровна; Lisovenko, Anna F.; Бедан, Вікторія Борисівна; Бедан, В. Б.; Бедан, Виктория Борисовна; Bedan, Viktoriia B. (Одеса : Фенікс, 2021)
Практикум з курсу «Психофізіологія» розроблено в допомогу до самостійної роботи здобувачів вищої освіти та відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних матеріалів, практичних завдань, тестових завдань для підготовки і проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Психофізіологія» допоможе здобувачам вищої освіти у розв'язанні низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: опанування системою знань та практичних вмінь з предмету, формами, методами і засобами актуалізації отриманих знань, закономірностями їхнього професійного застосування.

Практикум по курсу «Психофизиология» разработан в помощь к самостоятельной работе соискателей высшего образования и в соответствии с учебным планом и состоит из учебной программы курса, методических материалов, практических задач, тестовых заданий для подготовки и проведения практических занятий, подготовки к экзамену, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Психофизиология» поможет соискателям высшего образования в решении ряда задач фундаментальной профессиональной подготовки специалистов высшей квалификации, в частности: овладение системой знаний и практических умений по предмету, формами, методами и средствами актуализации полученных знаний, закономерностями их профессионального применения.

The workshop on the course "Psychophysiology" is developed to help in independent work of applicants for higher education and in accordance with the curriculum and consists of the curriculum of the course, teaching materials, practical tasks, test items for the preparation and conduct of practical exercises, preparation for the exam, assignments for independent work, a list of recommended literature. Studying the discipline "Psychophysiology" will help applicants for higher education in solving a number of problems of fundamental professional training highly qualified specialists, in particular: mastering the system of knowledge and practical skills in the subject, forms, methods and means of actualization the knowledge gained, the patterns of their professional application.
Лісовенко А. Ф. Психофізіологія: практикум (для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології) / А. Ф. Лісовенко, В. Б. Бедан. – Одеса : Фенікс, 2021. – 75 с. DOI: 10.32837/11300.14416