Особливості допуску адвокатів іноземної держави до здійсненя адвокатської діяльності в Україні - Єрганінова, К. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті визначена спроба з'ясувати сучасний стан у сфері допуску адвокатів іноземної держави до здійснення адвокатської діяльності в Україні та запропоновано шляхи їх розвитку.
Єрганінова К. В. Особливості допуску адвокатів іноземної держави до здійсненя адвокатської діяльності в Україні / К. В. Єрганінова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 133-135.
Keywords: адвокат; іноземний адвокат; адвокатська діяльність; гарантії адвокатської діяльності; статус іноземного адвоката