Становлення законодавства й практики діяльності органів із забезпечення виконання рішень господарських та інших судів у 1990–2005 роках - Деревянко, Б. В.; Derevyanko, B. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті надано характеристику законодавства, яким визначався правовий статус органів із виконання рішень господарських та інших судів із початку 1990-х років до 2005 року. У 1990-х роках сформувалося нове українське законодавство. До середини 2005 року було реформовано діяльність Державної виконавчої служби України. Підсумки цього етапу на державному й регіональному рівнях будуть аналізуватися й використовуватися в найближчому майбутньому під час проведення реформи, спрямованої на децентралізацію влади в Україні.
Деревянко Б. В. Становлення законодавства й практики діяльності органів із забезпечення виконання рішень господарських та інших судів у 1990–2005 роках / Б. В. Деревянко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 255-260.
Keywords: рішення господарських судів; українське законодавство; Державна виконавча служба України; реформування; підсумки; решения хозяйственных судов; украинское законодательство; Государственная исполнительная служба Украины; реформирование; итоги; decisions of economic courts; Ukrainian legislation; State Executive Service of Ukraine; reforming; results