Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Григор’єва Т. І. Силабус навчальної дисципліни "Дискретна математика" 2. Дискретна математика. Комплексне завдання. 3. Дискретна математика. Опорний конспект. 4. Запитання. Дискретна математика. 5. Робоча програма 5. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Паскаленко В. М. Дискретна математика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса, 2025. 18 с. 6. Робоча програма навчальної дисципліни "Дискретна математика" Григор’єва Т. І.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32245