Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації» - Приходько, Сергій Борисович; Prykhodko, Serhii B.; Приходько, С. Б.; Приходько, Наталія Василівна; Макарова, Лідія Миколаївна; Пухалевич, Андрій Володимирович (Миколаїв : НУК, 2020)
Методичні вказівки призначені для студентів п’ятого курсу спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» і 122 «Комп’ютерні науки», які вивчають дисципліну «Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації». Також можуть бути корисними магістрам, аспірантам і усім тим, кому потрібно виконувати моделювання випадкових вели- чин і процесів та стохастичних систем, здійснювати оцінювання параметрів стохастичних систем із застосуванням методів оптимізації.
Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації» / С. Б. Приходько, Н. В. Приходько, Л. М. Макарова, А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2020. – 40 с.
Keywords: Моделювання випадкової величини з рівномірним розподілом; Моделювання гаусівської випадкової величини; Моделювання стаціонарного випадкового процесу; Моделювання нелінійної стохастичної диференціальної системи; нелінійна стохастична диференціальнаї система; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; Research Subject Categories::MATHEMATICS