Ставлення сучасної правової держави до власності - Далекорей, А. М.; Далекорей, А. М.; Dalekorey, A. M. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Стаття присвячена висвітленню сутності інституту власності в Україні; обґрунтовано умови та специфіку ставлення сучасної правової держави до власності.

Отношение современного правового государства к собственности. Статья посвящена освещению сущности института собственности в Украине; обоснованы условия и специфику отношения современного правового государства в собственность.

The relation of the modern legal state to the property. The essence of the institution of property in Ukraine has been highlighted in the article; the conditions and a specific nature of the modern legal state relation to the property have been substantiated.
Далекорей А. М. Ставлення сучасної правової держави до власності / А. М. Далекорей // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 82-87.
Keywords: власність; право; держава; закон; політика; особа; статус; ситуація; народ; собственность; право; государство; закон; политика; лицо; статус; ситуация; народ; property; law; state; statute laws; policy; individual; status; situation; people