Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електротехніка та електроніка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Електротехніка та електроніка» Русу Олександр Петрович. 2. Русу О.П. Електротехніка та електроніка. Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 17 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електротехніка та електроніка». Одеса, 2026. URL: