Зміст конвенціональних ознак найманства - Купріянов, Артур Ігоревич (Одеса, 2016)
Стаття присвячена проблемі визначення статусу найманця та ознак такої категорії осіб, міжнародно-правовій регламентації боротьби з найманством. Досліджується проблема боротьби з найманством на міжнародному рівні.
Купріянов А. І. Зміст конвенціональних ознак найманства / А. І. Купріянов // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 199-204.найманець
Keywords: найманець; найманство; боротьба з найманством; реалізація міжнародно-правових норм у боротьбі з найманством; співробітництво країн у боротьбі з найманством; Міжнародна конвенція про боротьбу з вербуванням, використанням, фінансуванням і навчанням найманців