Професія адвоката: практичні навички : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право» - Храпенко, Олена Олегівна (Одеса : Феникс, 2024)
Методичні вказівки з дисципліни «Професія адвоката: практичні навички» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія» (галузь знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право») з метою засвоєння ними знань про професію адвоката в Україні. Методичні вказівки містять перелік тем, питання практичних занять, кейси, які студенти вирішують в процесі навчання, завдання для самостійної роботи, рекомендовану наукову літературу та релевантне законодавство.
Професія адвоката: практичні навички : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право» [Електронне видання] / О.О. Храпенко; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 42 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27514
Keywords: професійний портрет адвоката; адвокат; адвокатська діяльність; діджиталізація адвокатської діяльності; професійна деформація адвоката; працевлаштування молодих адвокатів