Гоночний роботизований болід «Line Trace Car» - Русу, Олександр Петрович; Русу, О. П.; Rusu, Oleksandr P.; Панков, Іван Олексійович; Панков, І. О.; Pankov, Ivan O.; Черкас, Нікіта Сергійович; Черкас, Н. С.; Cherkas, Nikita S.; Лазарєв, Кіріл Олегович; Лазарєв, К. О.; Lazariev, Kiril O. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Розглянуто конструкція та електрична схема гоночного роботизованого боліда «Line Trace Car», розробленого командою «Odesa Racers» на основі мікроконтролера STM8S103F3P6. Особливу увагу приділено апаратній і програмній частині машинки, яка рухається по лінії. Використання оригінальних технічних рішень дозволило зменшити кількість електронних компонентів та зменшити вагу машинки до 70 г, що позитивно позначилось на її швидкісних характеристиках.
Русу О. П. Гоночний роботизований болід «Line Trace Car» / О. П. Русу, І. О. Панков, Н. С. Черкас, К. О. Лазарєв // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : матеріали Міжнародної конференції / за заг ред. С. В. Ківалова ; Міжнародний гуманітарний університет. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2025. – С. 54-57. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30154
Keywords: роботизовані машинки; гоночний роботизований болід «Line Trace Car»; мікроконтролер