Інтеграція як умова проведення зовнішньої політики країн Центрально-Східної Європи: перспективи для України - Головченко, А. В.; Головченко, А. В.; Golovchenko, А. (My University, 2013)
The author of the article examines integration process as a condition of the foreign policy of the countries of Central and Eastern Europe, as well as the prospects of cooperation between Ukraine and the European Union and Russia. The multi-vector policy is also analysed in the article.
Головченко А. В. Інтеграція як умова проведення зовнішньої політики країн Центрально-Східної Європи: перспективи для України / А. В. Головченко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 308-316.
Keywords: інтеграційні процеси в Україні; зовнішня політика країн Центрально-Східної Європи; перспективи співпраці України з Європейським Союзом; интеграционные процессы в Украине; внешняя политика стран Центральной и Центральной Европы; перспективы сотрудничества Украины с Европейским Союзом; integration processes in Ukraine; the foreign policy of the countries of Central and Central Europe; prospects of cooperation between Ukraine and the European Union