Нейропсихологія: навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») - Форманюк, Юлія Валеріївна; Форманюк, Ю. В.; Форманюк, Юлия Валерьевна; Formaniuk, Yuliia V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Нейропсихологія» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Нейропсихологія» допоможе студентам зрозуміти базові категорії та поняття нейропсихології як науки, особливості функціонування та проявів мозкової активності, вищих психічних функцій, розкриває нові можливості професійної діяльності психолога, формує особливе бачення загально-психологічних проблем, а також дає можливість правильно обирати різноманітні варіанти коректувальних впливів. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Нейропсихология» разработаны в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методические рекомендации по проведению практических занятий, подготовки к зачету, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Нейропсихология» поможет студентам понять базовые категории и понятия нейропсихологии как науки, особенности функционирования и проявлений мозговой активности, высших психических функций, раскрывает новые возможности профессиональной деятельности психолога, формирует особое видение общепсихологических проблем, а также дает возможность правильно выбирать различные варианты коррекционных воздействий. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия».

Educational and methodological recommendations for the course "Neuropsychology" are developed in accordance with the curriculum and consist of the curriculum of the course, guidelines for practical exercises, preparation for the test, assignments for independent work, a list of recommended literature. Studying the discipline "Neuropsychology" will help students understand the basic categories and concepts of neuropsychology as a science, the peculiarities of functioning and manifestations of brain activity, higher mental functions, reveals new opportunities for the professional activity of a psychologist, forms a special vision of general psychological problems, and also makes it possible to correctly choose various options for corrective actions. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy".
Форманюк Ю. В. Нейропсихологія: навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / Ю. В. Форманюк. – Одеса : Фенікс, 2019. – 34 с.